DIVERSEN

“Nieuwe voorspelen en begeleidingen bij het Liedboek” biedt begeleidingsmateriaal voor organisten bij liederen die niet in de eerdere liedboeken zijn opgenomen. Het ‘nieuwe’ Liedboek uit 2013 wordt inmiddels op grote schaal gebruikt. Bij organisten ontstaat een groeiende behoefte aan meer begeleidingsmateriaal, intonaties en voorspelen, vooral bij strofische liederen die niet in voorgaande liedboeken stonden. Een driekoppige redactie heeft een selectie gemaakt en een groep van zo’n tachtig componisten heeft bij deze liederen een voorspel, een intonatie en een begeleiding geschreven. Deze nieuwe uitgave biedt organisten inspirerende keuzemogelijkheden en zal de afwisseling zeker bevorderen. Deze losbladige uitgave is zo opgezet dat toekomstige aanvullingen eenvoudig toegevoegd kunnen worden.

Frontpage

Video

Order

139,90

Add to wishlist
Add to wishlist

Full description

“Nieuwe voorspelen en begeleidingen bij het Liedboek” biedt begeleidingsmateriaal voor organisten bij liederen die niet in de eerdere liedboeken zijn opgenomen. Het ‘nieuwe’ Liedboek uit 2013 wordt inmiddels op grote schaal gebruikt. Bij organisten ontstaat een groeiende behoefte aan meer begeleidingsmateriaal, intonaties en voorspelen, vooral bij strofische liederen die niet in voorgaande liedboeken stonden. Een driekoppige redactie (Wout van Andel, Jeroen de Haan en Geerten van de Wetering) heeft een selectie gemaakt en een groep van zo’n tachtig componisten heeft bij deze liederen een voorspel, een intonatie en een begeleiding geschreven. Deze nieuwe uitgave biedt organisten inspirerende keuzemogelijkheden en zal de afwisseling zeker bevorderen. Deze losbladige uitgave is zo opgezet dat toekomstige aanvullingen eenvoudig toegevoegd kunnen worden.

Losbladige uitgave, voorzien van 23-rings, zodat deze in één of twee mappen gedaan kunnen worden (deze mappen wordt niet bijgeleverd).

Extra file(s)

Extra information

Cataloguenumber: 28650 Category:
Cataloguenumber: 28650 Category:
Difficulty: c
Published at: St. Klavarskribo